FOGLALKOZTATÁS TÁMOGATÁSA
a sárvári kórházban

TÁMOP-6.2.4.A-11/1-2012-0076

Foglalkoztatás

A projekt fókuszában a nemzeti népegészségügyi programok megvalósításához és az ellátórendszer átalakításához szükséges humánerőforrás biztosítása áll. Ennek keretében Intézményünk a térségi rehabilitációs ellátás biztosításához humánerőforrás szükséglet javítását célozta meg a pályázattal. Mind a minőségügyi, mind a kor elvárásainak megfelelő színvonalú munka fenntartásához megfelelő képzettségű és létszámú szakdolgozói csapat szükséges. A projekt során a fejlesztéshez szükséges 3 fő szakorvos és 3 fő szakdolgozó foglalkoztatására kaptunk lehetőséget 100%-os támogatás intenzitással, amelyből 2 fő szakorvos és 3 fő szakdolgozó foglalkoztatása folyamatos.

A rehabilitáció fejlesztése érdekében a közvetlen betegellátást végző
1 fő belgyógyász szakorvost, majd helyette 2014.04.11-től szakmacserével 1 fő pszichiáter szakorvost,
1 fő pszichiáter szakorvost,
1 fő gyógyfoglalkoztatót,
1 fő dietetikust és
1 fő logopédust
foglalkoztat Intézményünk a projekt keretén belül. A rehabilitációs szakorvos foglalkoztatása - jelentkezés hiányában - meghiúsult.

A pályázati forrásból az újonnan munkába álló szakemberek bér- és járulékköltségeit finanszírozták új alkalmazottként a "minimum rendeletben előírt" szabályok szerint, közalkalmazotti jogviszonyban és közreműködői szerződéssel került foglalkoztatásra.

Szent László Kórház

9600 Sárvár, Rákóczi u. 30.
Telefon: +36-95/523-007
Fax: +36-95/523-010
E-mail: korhaz@korhazsarvar.hu

Igazgatóság

Főigazgató: Vancsura Miklós
Gazdasági igazgató: Imre Tímea
Orvosigazgató: Dr. Niklai Erzsébet
Ápolási igazgató: Gécziné Bődi Henrietta